Sommarjobbare sökes till vår second hand-butik i Vasa

Behöver du sommarjobb? Då kanske DU är den vi söker!

Vi söker en sommarjobbare för perioden 3.6-10.8. Du kommer att arbeta 3-4 dagar i veckan, med varierande arbetsdagar från måndag till lördag. Arbetstiden är 6-7 h/dag.

Arbetsuppgifterna är varierande; sortera och hantera varudonationer, organisera varor på hyllorna, hålla ordning och reda i butiken, ta hand om kassan och se till att butiken är ren och välorganiserad för våra kunder.

Vi söker dig som är helst 18 år gammal och har goda språkkunskaper i svenska, finska och engelska. Vi förväntar oss att du har en positiv inställning, är aktiv, utåtriktad och tycker om kundmöten. Tidigare erfarenhet från kassa-arbete, kundbetjäning och loppisintresse räknas som merit.

Skicka en fritt formulerad ansökan där din kompetens och tidigare erfarenheter framgår till terese.hoxell@starofhope.fi, vi vill ha din ansökan senast den 15.4. För mera information kontakta vår verksamhetsledare Terese Hoxell på tfn 040 164 6687.

Hoppets stjärna r.f. är en välgörenhetsorganisation som hjälper barn och unga som lever i extrem fattigdom och utanförskap. Vi har biståndsprojekt bl.a. i Indien, Argentina, Haiti och Lettland. Varje månad skickar vi hjälpsändningar till behövande i de Baltiska länderna. Vår second hand-butik i Vasa är en viktig del av vårt hjälparbete. Mera information om vår verksamhet hittar du på våra hemsidor www.starofhope.fi