Bli månadsgivare

Alla barn är värdefulla, alla barn föds med potential – men många saknar möjligheter. Via Hoppets stjärna kan vi tillsammans ge barn möjligheter!

Som månadsgivare ger du en månatlig penninggåva som hjälper barn till ett bättre liv. Du är med och ger barn en chans att gå i skola och möjlighet till utbildning. Du är med och ger familjer trygghet.

VI BEHÖVER DIG!

Vår verksamhet överlever inte utan de hjältar som ger – och vi behöver fler!

Kanske du kunde tänka dig att avstå från bullen till kaffet eller strunta i en lunch på stan? Redan 1 € per dag dvs. 30 €/månad förändrar liv!
Nedan är några exempel:

  • För ca 3 €/månad får en flicka i Indien gå i skola. Avgiften täcker skoluniform, skolmaterial och skollunch
  • För 50 €/månad får en ungdom i Balvi, Lettland möjlighet att skaffa sig en yrkesutbildning
  • För 18 €/månad får ett barn i Haiti möjlighet att gå i skolan. I avgiften ingår skoluniform, lärarens lön, skollunch och skolmaterial
  • För 80 €/månad kan du hjälpa en familj i fattiga Balvi, Lettland. De sociala förmånerna är låga och räcker inte till för familjerna. För understödet kan familjerna handla mat och nödvändigheter.

VÄLKOMMEN SOM MÅNADSGIVARE

Du väljer själv summan för ditt månadsbidrag och vilket projekt du vill understödja. Du kan bli månadsgivare genom att kontakta oss via telefon, e-post eller genom att logga in på “Mitt konto”,  som du hittar överst på hemsidan. Som månadsgivare kan du smidigt lägga in dina bankkortsuppgifter. På så vis säkerställer du att summan varje månad dras från ditt bankkonto. Med “Mitt konto” kan du även när som helst ändra din månadsbetalning, byta projekt eller avsluta ditt engagemang. Är du månadsgivare från tidigare, enligt vårt gamla system och vill göra ändringar ber vi dig kontakta oss. Vi ber dig även kontakta oss om du vill göra dina månadsbetalningar via faktura. 

Som månadsgivare får du vårt månadsbrev och regelbunden information om vårt hjälparbete. Vi finns alltid tillgängliga för frågor och diskussion. Vi följer upp hjälparbetet regelbundet och har tät kontakt med samarbetspartners i de olika projektländerna. På så vis kan vi säkerställa oss om att dina pengar används där de gör störst nytta. Varje euro och cent är betydelsefulla för oss.

Tack!

VÅRA PROJEKT

Som sponsor i Hoppets stjärna är du med och förverkligar hjälpen i dessa projekt. Du är också välkommen att genom en engångsdonation understöda ett enskilt projekt  (under fliken Ge en gåva).