RYHDY KUUKAUSILAHJOITTAJAKSI

Kaikki lapset ovat arvokkaita, kaikissa lapsissa on potentiaalia. Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuuksia koulutukseen, tukeen tai turvaan. Toivon tähden kautta voimme yhdessä antaa heikossa asemassa oleville lapsille mahdollisuuksia!

Kuukausilahjoittajana teet kuukausittain rahalahjoituksen, joka auttaa lapsia parempaan elämään. Olet mukana antamassa lapsille mahdollisuuden koulunkäyntiin ja ammattikoulutuksen. Olet mukana antamassa perheille turvaa.

TARVITSEMME SINUA!

Toimintamme ei selviydy ilman auttavia arjen sankareita – ja useampia tarvitaan!

Ehkäpä voisit silloin tällöin luopua kahvipullasta tai jättää ravintolalounaan väliin? Jo eurolla päivässä – 30 euro/kk – voit olla mukana auttamassa lapsia ja lapsiperheitä parempaan elämään!
Alla muutama esimerkki:

  • Noin 3 eurolla kuukaudessa intialainen tyttö saa käydä koulua. Maksuun sisältyy koulupuku, koulutarvikkeet ja koululounas
  • 50 eurolla kuukaudessa nuori Balvissa, Latviassa saa mahdollisuuden kouluttautua ammattiin
  • 18 eurolla kuukaudessa haitilainen lapsi saa mahdollisuuden käydä koulua. Maksuun sisältyy koulupuku, opettajan palkka, koululounas ja koulutarvikkeet.
  • 80 eurolla kuukaudessa voit auttaa köyhää perhettä Latvian Balvissa. Sosiaalietuudet ovat pieniä eivätkä riitä perheille. Tuella perheet voivat ostaa ruokaa ja välttämättömiä tarvikkeita.

TERVETULOA KUUKAUSILAHJOITTAJAKSI!

Valitset itse kuukausiavustuksesi ja projektin jota haluat tukea. Kirjautuessasi ”Oma tili” -kohtaan (ylimpänä kotisivullamme) voit milloin tahansa muuttaa kuukausiavustussummaasi, vaihtaa projektia tai lopettaa avustuksesi. Kuukausilahjoittajana voit kätevästi liittää pankkikorttitietosi. Täten varmistat, ett rahasumma kuukausittain siirretään pankkitililtäsi. Tämä toimii vain oman tilin rekisteröineiden uusien kuukausilahjoittajien kohdalla. Jos olet jo vanhan järjestelmämme mukainen kuukausilahjoittaja ja haluat jatkossa hallinnoida omaa tiliäsi, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä vaihtoa halutessasi. Pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä, mikäli haluat suorittaa kuukausilahjoituksesi laskulla.

Voit myös täyttää ’ota yhteyttä’ -välilehdellä olevan yhteyslomakkeen tai ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Kuukausilahjoittajana saat kuukausikirjeemme ja säännöllisesti tietoa avustustyöstämme. Olemme aina valmiita keskustelemaan ja vastaamaan kysymyksiin. Seuraamme avustustyötä säännöllisesti ja olemme tiiviissä yhteydessä yhteistyökumppaneidemme kanssa eri projektimaissa. Jokainen euro ja sentti on tarpeellinen!

Kiitos!

PROJEKTIMME

Kuukausilahjoittajana olet mukana toteuttamassa apua näissä projekteissa. Voit myös tukea projektejamme kertalahjoituksella (Tee lahjoitus -välilehdellä).