Testamentti ja muistolahjoitus

Auta lasta, anna lapselle mahdollisuus tulevaisuuteen!

Muistolahjoitus

Voit kunnioittaa poisnukkunutta Toivon tähdelle osoitetulla lahjoituksella. Muistolahja lahjoitetaan keräystilillemme FI57 4963 1040 0374 39 (ITELFIHH)

Omaisena voit olla yhteydessä meihin ja voimme keskustella miten menetellä muistolahjoituksen suhteen. Oliko jokin asia edesmenneen sydäntä lähellä? Tai ehkä haluatte, että rakasta vainajaa muistetaan jollakin
erityisellä tavalla?

Testamentti Toivon tähdelle

Laatimalla testamentin voit myös poismenosi jälkeen huolehtia sinulle tärkeistä ihmisistä ja asioista. Pienikin osa jäämistöstäsi voi muuttaa toisen ihmisen elämän.  

Tämä ladattava pdf-tiedosto käsittelee selkeästi perintöön ja testamenttiin liittyviä asioita, sekä joitakin käytännön kysymyksiä. Tiedoston voi myös tarvittaessa tulostaa.

TESTAMENTTI, TOIVON TÄHTI 

Onko kysyttävää?

Jos sinulla on testamenttiasi koskevia kysymyksiä, otathan yhteyttä Toivon tähteen.

Osoite:
Toivon tähti r.y
Tiilitehtaantie 7A
64200 Närpiö

Puh: 040 164 6687
sähköposti: info@starofhope.fi

Pankki: Säästöpankki
IBAN: FI57 4963 1040 0374 39
BIC: ITELEHH

Uusi koulu Haitin Bois Negresseen 

Testamenttilahjoituksen ansiosta saatoimme toteuttaa unelman uudesta koulusta Bois Negresseen. 7-9 luokat, jotka ovat aikaisemmin saaneet opetusta pihalla olevassa teltassa, ovat nyt vihdoin saaneet katon päänsä päälle. Onni ja ilo on ylimmillään ja koulurakennus tulee ilahduttamaan tuhansia lapsia tulevaisuudessa.  

Ruoka-apua koronapandemian aikana

Koronapandemia iski ankarasti kaikkiin projekteihimme ja ruoka-avun tarve kasvoi voimakkaasti. Toivon tähti sai testamenttilahjoituksen ilman ehtoja ja hallitus päätti, että varat käytettäisiin siellä missä niitä kipeimmin tarvitaan. Testamenttilahjoituksen ansiosta olemme voineet antaa ylimääräistä ruoka-apua hädässä oleville perheille.