Tavaralahjoitus

Lahjoita tavaraa Toivon tähdelle, muutamme ne avuksi!

Meiltä lähtee avustuslähetystä noin 15 eri vastaanottopisteeseen Latviaan ja Liettuaan joka vuosi. Kun lahjoitat meille tavaraa viemme tavarat niille, jotka tarvitsevat apua, tai myymme tavarat second hand-myymälöissämme Närpiössä tai Vaasassa. Myyntituotot ovat todella tärkeitä avustustoiminnallemme ja kustannamme mm. kuljetukset niiden turvin. Tarpeet ovat suuret ja otamme kiitollisuudella vastaan lahjoituksesi!

Toivomme teidän vievän pienemmät lahjoitukset itse johonkin kirppismyymäläämme (ma-pe klo 10-17, la 10-15) tai jollekin vapaaehtoisista keräilijöistämme. Vapaaehtoisten keräilijöiden yhteystiedot löydät sivun alalaidasta. Kaikki kalusteet ja isommat lahjoitukset täytyy sopia meidän kanssa ennakkoon.

Suurehkoja tavaraeriä kuten esim. kalusteita ja asuntojen tyhjennyksiä (autotallit, ullakot, kellarit, ulkorakennukset) sekä kuolinpesien jäämistöjä voimme hakea pakettiautollamme. Talojen tyhjennysten osalta toivomme teidän ottavan yhteyttä mahdollisimman pian, toisaalta ajankohdan sopimiseksi ja toisaalta siksi, että voimme antaa ohjeita siitä mitä voimme ottaa vastaan. Lahjoittaja on saattanut heittää pois tavaroita joita on pitänyt ”romuna”, esim. vanhoja puulaatikoita, työkaluja tai vanhoja tyhjiä öljykanistereita, jotka voimme muuttaa kirppismyymälöissämme rahaksi käytettäväksi hädänalaisten lasten auttamiseen. Kaikki kuljetukset hoidetaan Närpiöstä käsin ja ajoittain meidän kuljetustoiminnassa on ruuhka ja jopa kahden-kolmen viikon odotusaika.

 

Kuolinpesien tavaralahjoitukset: Edellytämme että kaikki kuolinpesän osalliset hyväksyvät että tavaroita lahjoitetaan.

Ota meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi puhelimitse 040 164 5710 tai sähköpostitse jan-peter.lindstrom@starofhope.fi

Valitettavasti saamme joka viikko tavaroita joita emme pysty lähettämään avustuksena tai myymään. Toivon tähti joutuu joka vuosi maksamaan tuhansia euroja roskakonttimme tyhjennyksestä. Jos olet epävarma jos tavaroitasi voi lahjoittaa meille – ota yhteyttä tai tule käymään!

Älkää lahjoittako tavaraa mitä ette itse voisi ajatella käyttävänne!