Tue toimintaamme

Kaikki lapset ovat arvokkaita, kaikissa lapsissa on potentiaalia. Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuuksia koulutukseen, tukeen tai turvaan. Voimme yhdessä antaa heikossa asemassa oleville lapsille mahdollisuuksia!

TEE RAHALAHJOITUS
RYHDY KUUKAUSILAHJOITTAJAKSI

Toivon tähti ry on yleishyödyllinen, rekisteröity yhdistys.
Toimintamme rahoitetaan kokonaan lahjoituksilla.

Toivon tähti ry:n kotipaikka on Närpiö. Se toimii Suomessa itsenäisenä järjestönä. Toivon tähden toiminta koostuu kolmesta osasta: kehitysapu, avustuslähetykset sekä second hand-myynti. Toivon tähden pääkonttori, varasto, pakkaamo ja toinen second hand-myymälöistä sijaitsevat Närpiössä. Vaasassa on toimipiste ja toinen second hand-myymälä. Meillä on laaja verkosto vapaaehtoisia Pohjanmaalla, Satakunnassa, Turunmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Yhdistystä johtaa hallitus yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Yhdistys kokoontuu vuosikokoukseen.

LUE LISÄÄ

Voit tukea toimintaamme monella eri tavalla

Miksi tukisin Toivon tähteä?

Avustusten kautta Toivon tähti voi myötävaikuttaa siihen, että lapset, nuoret, lapsiperheet ja vammaiset ja siten yhteiskunnan heikompiosaiset saavat apua. Panostamme erityisesti lasten ja nuorten koulunkäyntiin ja koulutukseen. Teemme myös ennaltaehkäisevää sosiaalityötä köyhien ja hädänalaisten perheiden keskuudessa. Näin luodaan pysyviä muutoksia lasten ja perheiden elämään, samalla kun myötävaikutamme myönteisiin ja kauaskantoisiin yhteiskunnallisiin seurauksiin. Humanitaarista apua annetaan pääosin avustuslähetystemme kautta.

Toivon tähti on paikallinen, maailmanlaajuisesti verkostoitunut järjestö. Työmme rakentuu paikallisten olosuhteiden ja tarpeiden laajaan tuntemukseen. Kaikki avustustyö tapahtuu yhteistyössä paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Teemme työtä ruohonjuuritasolla, mutta tavoitteenamme on yhteisöjen ja asenteiden muuttaminen. Teemme työtämme suurin sydämin, ohjenuorana iso annos tervettä järkeä. Tukiessasi avustustyötämme lahjoituksesi käytetään tehokkaalla tavalla alhaisin hallinnollisin kustannuksin. Alempana tietoa hallinnollisista kustannuksista (Kysymyksiä ja vastauksia).

 

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi annat konkreettista apua, jolla on pysyvät seuraukset. Kuukausilahjoittajana annat kuukausilahjoituksen, joka tuo lapsille mahdollisuuden koulutukseen, huolenpitoon ja turvallisuuteen. Voit myös tehdä kertalahjoituksen milloin tahansa kotisivumme kautta. Päätät itse tukisummasta ja mihin tarkoitukseen teet lahjoituksen.

Kysymyksiä ja vastauksia

KÄY MYYMÄLÖISSÄMME

Toivon tähti Second hand

Tee hyvän mielen ostoksia meidän myymälöissämme. Teet kestävän valinnan, joka myös auttaa meitä auttamaan.

Myymälästämme löydät ainutlaatuisia tavaroita, kaikkea porsliinista, lasista ja laadukkaista merkkivaatteista vintagevaatteisiin ja kalusteisiin. Voit myös tuoda tavaralahjoituksesi, ostaa lahjakortteja ja keskustella Toivon tähden avustustyöstä.

Kaikki myytävät tuotteet ovat lahjoituksia yksityishenkilöiltä tai yrityksiltä. Myyntituotto käytetään avustustyömme ylläpitämiseen.

Vaasan second hand shop
Rauhankatu 20
puh 040 164 6570
Maanantai – perjantai 10-17
Lauantai 10-14

Närpiön second hand shop
Tiilitehtaantie  7A
puh 040 164 6846
Maanantai – perjantai 10-17
Lauantai 10-14