Lisää hätäapua Haitiin

LISÄÄ HÄTÄAPUA HAITIIN
Mittava luonnonmullistus on taas kohdannut Haitia.
Tony Boursiquot, eräs paikalla olevista yhteyshenkilöistämme kertoo tilanteesta:
Alavilla mailla vesi nousi nopeasti, virtasi suoraan läpi talojen ja vei mukanaan perheiden omaisuutta. Monissa tapauksissa talot hajosivat kokonaan. Talothan on rakennettu oljista ja savesta. Vuoristossa tilanne oli vielä pahempi, sillä rinteissä vettä tuli kuin koskesta vieden mukanaan talot. Kaikki viljelykset ja sato tuhoutui ja vesivirrat veivät mukanaan tuhoon myös karjaa. Lukemattomat kodit ja talot ovat täysin tuhottu.

Koulurakennuksemme selvisivät, mutta ”meidän kylämme” Bois Negresse kuluu niihin, joihin tuho iski. Monet perheet menettivät kaiken.

Kesäkuun 5.6. päivänä tapahtui seuraava onnettomuus: Maan eteläosassa 4,9 magnitudin maanjäristys aiheutti rakennusten sortumisia, henkilövahinkoja ja kuolemia. Toivon tähden projekti välttyi onnettomuudelta, mutta maanjäristys pahentaa kriisiä ja kilpailua maan jo nyt vähäisistä resursseista. Teitä ja siltoja on sortunut, minkä takia ihmiset eivät voi lähteä minnekään, eikä tavaraa voi toimittaa minnekään. Kaikkialla maassa pula ruoasta on hyvin pian huutava.

Auttakaamme Haitia! Lahjoituksesi, oli sitten minkä kokoinen tahansa, voi tehdä paljon hyvää perheelle, jota onnettomuus on kohdannut. Meidän on mahdotonta edes kuvitella, miten kamala tilanne siellä on.

Lahjoituksesi voit tehdä Mobile Payn kautta 60594 Merkki Haiti
Tilisiirtona Säästöpankki FI57 4963 1040 0374 39 Viesti “Haiti”
Myös kotisivumme kautta voit kätevästi antaa rahalahjoituksen