Kuukausikirje Joulukuu 2022

Hyvät ystävät, 

 

Tätä kirjoitettaessa kuluvan vuoden joulupakettikeräys on loppusuoralla. Avustuslähetykset joulupaketteineen on lastattu ja lähetetty Liettuan Zarasaihin ja Latvian Balviin. Lukiessasi tätä kuukausikirjettä olemme vierailleet n. 40 balvilaisessa perheessä jotka kuuluvat tukiohjelmaamme, olemme käyneet tervehtimässä ammattikouluissa ja lukioissa opiskelevia nuoria, olemme käyneet naisten ja lasten kriisikeskuksessa, joka on Toivon tähden pitkäaikainen yhteistyökumppani, ja olemme käyneet vammaisten lasten ja nuorten perhekeskuksessa Zarasaissa. Kiitoksia teille jokaiselle, jotka olette mukana levittämässä jouluiloa kanssamme! Jokainen paketti, jokainen joululahja, jokainen rahalahjoitus on tärkeä. Lahjasi antaa lapsille tulevaisuuden uskoa ja toivoa. Sinun apusi saa perheet jaksamaan kamppailla ja lapset uskaltamaan uskoa unelmiinsa!  

 

Halutessasi osallistua vielä rahalahjoituksella, voit tehdä lahjoituksen joulukeräyksen hyväksi vuoden loppuun saakka. Maksuja voi suorittaa milloin tahansa keräystilillemme FI57 4963 1040 0374 39, tai MobilePay:n kautta numeroon 60594; merkitset vain maksuun mihin tarkoitukseen haluat tukeasi käytettävän (joululahja, lastenrahasto, ruoka-apu, Intian tytöt, jne.).  

 

Haluan päättää vuoden keskittymällä siihen, mitä olemme saaneet aikaan tänä vuonna. Uusien kuukausilahjoittajien ansiosta olemme voineet ottaa mukaan lisää lapsia ja perheitä projekteihimme. Olemme auttaneet rahalahjoituksin sisarjärjestöämme Star of Hope Romaniaa, joka ottaa vastaan vammaisia ukrainalaisia pakolaisia. Olemme antaneet n. 350 latvialaiselle ja liettualaiselle lapselle ja nuorelle selkärepullisen koulutarvikkeita, jotka helpottavat heidän koulunkäyntiään. Berzpilsin peruskoulussa olemme maksaneet koulutarvikkeet niiden oppilaiden osalta, joiden vanhemmat eivät ole pystyneet itse kustantamaan koulutarvikkeita. Sadat intialaiset tytöt ovat saaneet mahdollisuuden koulutukseen, joka muuttaa ja parantaa heidän elämäänsä ja heidän tulevan perheensä edellytyksiä. Noin 400 haitilaista lasta saa käydä koulua täydellä vatsalla koulupäivän ajan. Argentiinassa viitisenkymmentä lasta on koulunkäynnin lisäksi saanut mahdollisuuden hammas- ja sairaanhoitoon. Ruoka-apu -keräyksemme kautta olemme täyttäneet tuhansia nälkäisiä vatsoja. Joululahja -keräyksemme on tuonut iloa ja toivoa tuhansille lapsille, nuorille, vanhuksille ja perheille kaikissa projekteissamme. Olemme lähettäneet 14 rekkalastillista tavaralahjoituksia Baltian maihin. Avustuskuljetusten kautta monet tuoreet vanhemmat ovat saaneet ”äitiyslaatikollisen” vauvan tarvitsemia vaatteita ja tarvikkeita. Suuri määrä villasukkia lämmittää palelevia jalkoja kylmillä lattioilla. Naiset ja lapset Viron ja Liettuan turvakodeissa ovat saaneet vaatteita ja tarvikkeita. Ja monet, monet muut tarpeessa olevat ympäri Baltian maita ovat saaneet vastaanottaa lämpimiä vaatteita, kotitaloustarvikkeita, huonekaluja, mattoja, jne.    

 Kuluneena vuonna olet ollut lenkkinä ketjussa, joka antaa tuhansille lapsille mahdollisuuden koulutukseen, parempaan arkeen ja toivottavasti valoisampaan tulevaisuuteen. Nöyrimmät kiitokseni kaikille teille, jotka kärsivällisesti ja suurin sydämin autalle meitä auttamaan!   

 Toivon tähti toivottaa sinulle oikein hyvää joulua ja hyvää uutta vuotta! 

 

Terveisin 

Terese Hoxell