Kuukausikirje Tammikuu 2022

Hyvät ystävät, 

 

Kalenterilehti kääntyy ja uusi vuosi alkaa. Odotan mielenkiinnolla mitä se tuo tullessaan, luultavasti sekä uusia mahdollisuuksia että haasteita. Tänä vuonna jatkamme Latvian, Liettuan, Haitin, Argentiinan ja Intian lasten ja nuorten koulunkäynnin ja ammattikoulutuksen avustamista. Avustuslähetykset itäiseen Liettuaan ja Latviaan jatkuvat ja arviomme mukaan avustuslähetyksiä tulee vuoden 2022 aikana olemaan 20-25. Avustuslähetysten tarve on suuri; valtava köyhyys on vuonna 2022 edelleen surullinen tosiasia Latvian ja Liettuan itäosissa.    

 

Toivon tähdellä on erittäin tärkeä tehtävä yhdyskunnissa joissa toimimme; apumme tavoittaa tuhansia hädänalaisia lapsia ja perheitä. Keskitymme kaikessa toiminnassamme pitkäjänteiseen avustustyöhön; tuloksia syntyy harvoin nopeasti, mutta sen sijaan aikaansaamamme tulokset ovat usein pysyviä ja kestäviä. Lähdemme siitä, että jokainen ihminen on arvokas, jokaisella ihmisellä on voimaa ja kykyä muutokseen. Toivon tähti on olemassa antaakseen välineet muutokseen. On niin paljon lapsia – ainutlaatuisia ja arvokkaita – mutta niin vähän mahdollisuuksia. Yhdessä voimme antaa lapsille mahdollisuuksia.     

 

Suurin toiveeni vuoden 2022 alkaessa on, että yhä useammat avautuisivat mahdollisuudelle auttaa kanssaihmisiään. Toivon tähti tarvitsee sponsoreita kaikkiin avustusprojekteihin. Bois Negressen kouluun Haitissa tarvitsemme lisää projektisponsoreita. Maassa vallitsevien jatkuvien levottomuuksien vuoksi kustannukset nousevat ja projektibudjettia on nostettava; rahaa tarvitaan kustannuksiin kuten koulutarvikkeisiin, lounaisiin, koulupukuihin ja opettajien palkkoihin. Intiassa resurssikeskuksemme houkuttelevat monia lapsia ja useampien sponsoreiden myötä useampi lapsi voi saada mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen. Argentiinassa on tällä hetkellä monia lapsia ilman sponsoreita ja uusien kuukausilahjoittajien tarve on suuri. Latvian ja Liettuan osalta toivomme, että useammalle nuorelle voitaisiin antaa mahdollisuus jatkaa opiskelua peruskoulun jälkeen. Halutessasi ryhtyä kuukausilahjoittajaksi voit täyttää yhteystietosi kotisivullamme otsikon Ryhdy sponsoriksi alla. Aina voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. 

 

Halutessasi antaa lapselle mahdollisuuden käydä koulua voit tehdä lahjoituksen keräystilillemme FI57 4963 1040 0374 39, viestinä koulutusrahasto. Voit myös maksaa MobilePay:n kautta numeroon 60594.   

 

Olen tavattoman ylpeä Toivon tähden harjoittamasta avustustyöstä. Teemme työmme ilolla ja ammattitaidolla. Toivon tähteä ei kuitenkaan olisi olemassa ilman sponsoreitamme ja vapaaehtoisiamme. Nöyrät kiitokset, että haluatte auttaa Toivon tähden kautta!  

 

Kaikkea hyvää sinulle toivottaen vuodelle 2022! Kiitos arvokkaasta avustasi! 

 

Terveisin, 

Terese Hoxell