Kuukausikirje Elokuu 2022

Hyvät ystävät, 

 

Kaikenväriset selkäreput alkavat vähitellen koristaa varastoamme. Ne ovat täynnä koulutarvikkeita, lähimmäisenrakkautta ja huolenpitoa. Toivon tähden jakaessa selkäreppuja syksyllä sadat lapset seisovat silmät sädehtien odottamassa omaansa. Suomesta tulevien selkäreppujen lähetys merkitsee todella paljon niin monelle, ei ainoastaan lapsille, vaan myös kaikille niille vanhemmille, jotka tuntevat itsensä riittämättömiksi ja voimattomiksi, jotka eivät tiedä miten selvitä seuraavasta vuokramaksusta ja jotka tuntevat huolta kasvavista menoista, joita koulun alkaminen merkitsee. 

 

Vielä elokuussa voit osallistua Selkäreppu -keräykseen. Voit lahjoittaa ehjän ja puhtaan selkärepun (myös käytetyn) täynnä käyttämättömiä koulutarvikkeita kuten esim. lyijykyniä, pyyhekumeja, kynäkotelo, viivotin, värikynät, sakset, vihkoja. Lapset pitävät myös yllätyksistä, kuten esim. reppuun sujautettu pieni karkkipussi, tarroja, hygieniatarvikkeita tai jotakin muuta mukavaa. Kirjoita lappu, jonka teippaat tai kiinnität nitojalla selkäreppuun ja johon kirjoitat onko reppu tarkoitettu 6-12 – vai 13-16 -vuotiaalle lapselle. Toimita selkäreppu johonkin keräyspisteeseemme 28.8. mennessä. Myös rahalahjoituksia otetaan kiitollisuudella vastaan. Ne käytetään koulutarvikkeiden ostoon ja nuorten opintostipendeihin jatko-opintoja varten. Rahalahjoitukset maksetaan keräystilillemme FI57 4963 1040 0374 39 tai  MobilePay:n kautta numeroon 60594, maksuun viestiksi Selkäreppu. 

 

Ruoan hinnat nousevat nyt kaikkialla maailmassa. Argentiinassa vallitsee suuri epävarmuus ja maan taloudellinen tilanne on todella huono. Inflaatio on kivunnut n. 60 %:iin ja sen odotetaan edelleen kasvavan. Kuten tavallista, tämä iskee pahimmin köyhiin. Ruoan hinnat nousevat huimaa vauhtia ja  perheiden pienet tulot riitävät yhä pienempään ruokamäärään. Keväällä järjestetyn Ruoka-apu -keräyksen tuotosta maksamme ylimääräistä ruoka-avustusta projektiemme osallistujille, jotta he saisivat apua kaikkein olennaisimpaan eli ruoan hankkimiseen. Haluan muistuttaa, että Ruoka-apu -keräystä voi tukea ympäri vuoden. Muistathan laittaa maksuun viestiksi ”Ruoka-apu” maksaessasi keräystilillemme FI57 4963 1040 0374 39 tai MobilePay:n kautta numeroon 60594 

 

 

Auta meitä levittämään lähimmäisenrakkautta ja iloa! Kiitos arvokkaasta avustasi!  

 

 

Terveisin

Terese Hoxell