Järjestö

Toivon tähti ry on yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys. Toimintamme rahoitetaan kokonaan lahjoituksilla.

Toivon tähti ry:n kotipaikka on Närpiö. Se toimii Suomessa itsenäisenä järjestönä. Toivon tähden toiminta koostuu kolmesta osasta: kehitysapu, avustuslähetykset sekä second hand-myynti. Toivon tähden pääkonttori, varasto, pakkaamo ja toinen second hand-myymälöistä sijaitsevat Närpiössä. Vaasassa on toimipiste ja toinen second hand-myymälä. Meillä on laaja verkosto vapaaehtoisia Pohjanmaalla, Satakunnassa, Turunmaalla ja pääkaupunkiseudulla.

Yhdistystä johtaa hallitus yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Yhdistys kokoontuu vuosittain kevät- ja syyskokoukseen.

Hallitus vastaa myös tietosuoja-asioista. Tästä voit lukea miten Toivon tähti ry noudattaa EU:n tietosuoja-asetuksen määräyksiä. 

 

Historia

Toivon tähti ry perustettiin Suomessa vuonna 1989. Järjestö syntyi alunperin Ruotsissa, jossa se perustettiin vuonna 1966. Norjan järjestö perustettiin vuonna 1984.

Suomen Toivon tähti toimii itsenäisenä järjestönä, ja se tekee työtä omien kehistysapuprojektiensa hyväksi.

Toivon tähti ry on vuosien mittaan tehnyt työtä eri puolilla maailmaa. Olemme tukeneet kehitysapuprojekteja Argentiinassa, Brasiliassa, Filippiineillä, Ghanassa, Haitissa, Intiassa, Keniassa, Kiinassa, Kolumbiassa, Latviassa, Romaniassa, Trinidad ja Tobagossa, Ukrainassa, Valko-Venäjällä ja Venäjällä. Painopisteemme on vuosien varrella ollut lasten ja nuorten koulutuksen sekä vammaisten tukeminen.

Avustuslähetyksiä on toimitettu Latviaan, Liettuaan, Moldovaan, Puolaan, Ukrainaan ja Valko-Venäjälle.

Yhteistyössä Ulkoministeriön kanssa olemme toteuttaneet hankkeita Ghanassa, Haitissa, Latviassa, Moldovassa ja Ukrainassa.Yhteystiedot

Tiilitehtaantie 7A
64200 Närpiö
puh. 06 225 3698

Toivon tähti Second hand, Närpiö
Tiilitehtaantie 7A
puh. 040 164 6846

Toivon tähti Second hand, Vaasa
Rauhankatu 20
puh. 040 164 6570

CONNECT WITH US