Tavaralahjoitus

Lahjoita tavaraa Toivon tähdelle, muutamme ne avuksi!

Toivon tähti harjoittaa avustuslähetystoimintaa lähinnä Latviaan ja Liettuaan, noin 25 kertaa vuodessa. Kun lahjoitat meille tavaraa viemme tavarat niille, jotka tarvitsevat apua, tai myymme tavarat second hand-myymälöissämme Närpiössä tai Vaasassa. Myyntituotot ovat todella tärkeitä avustustoiminnallemme ja kustannamme mm. kuljetukset niiden turvin. Tarpeet ovat suuret ja otamme kiitollisuudella vastaan lahjoituksesi! 

Noudamme mielellämme isompia tavaralahjoituksia ja autamme esim. asuntojen tai kuolinpesien tyhjentämisessä. Ota yhteyttä Tom Landgärdsiin, Toivon tähden esimies ja kuljetusvastaava, soittamalla 040 164 5710 tai sähköpostitse tom.landgards@starofhope.fi. Kaikki kuljetukset hoidetaan Närpiöstä käsin ja ajoittain meidän kuljetustoiminnassa on ruuhka ja jopa kahden viikon odotusaika.

Kuolinpesien tavaralahjoitukset: Edellytämme että kaikki kuolinpesän osalliset hyväksyvät että tavaroita lahjoitetaan.

Valitettavasti saamme joka viikko tavaroita joita emme pysty lähettämään avustuksena tai myymään. Toivon tähti joutuu joka vuosi maksamaan tuhansia euroja roskakonttimme tyhjennyksestä.

ÄLKÄÄ LAHJOITTAKO TAVARAA MITÄ ETTE ITSE VOISI AJATELLA KÄYTTÄVÄNNE!

Jos olet epävarma jos tavaroitasi voi lahjoittaa meille – ota yhteyttä tai tule käymään! Voit itse viedä pienemmät tavaralahjoituksesi meille Närpiöön tai Vaasan toimipisteeseemme (Rauhankatu 20), mutta kaikki kalusteet ja isommat lahjoitukset täytyy sopia meidän kanssa ennakkoon. 

Tästä löydät listan tavaroista mitä otamme vastaan

Tästä löydät vapaaehtoisten keräilijöiden yhteystiedot


 

Yhteystiedot

Tiilitehtaantie 7A
64200 Närpiö
puh. 06 225 3698

Toivon tähti Second hand, Närpiö
Tiilitehtaantie 7A
puh. 040 164 6846

Toivon tähti Second hand, Vaasa
Rauhankatu 20
puh. 040 164 6570

CONNECT WITH US