Ryhdy sponsoriksi

Kaikki lapset ovat arvokkaita, kaikissa lapsissa on potentiaalia. Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuuksia - ei ole mahdollisuuksia koulutukseen, tukeen tai turvaan. Toivon tähden kautta voimme yhdessä antaa heikossa asemassa oleville lapsille mahdollisuuksia!

Ryhtymällä sponsoriksi annat konkreettista apua, jolla on pysyvät seuraukset. Sponsorina annat kuukausilahjoituksen, joka tuo lapsille mahdollisuuden koulutukseen, huolenpitoon ja turvallisuuteen. Ehkäpä voisit silloin tällöin luopua kahvipullasta tai jättää ravintolalounaan väliin? Jo 90 sentillä päivässä - 28 euro/kk - voit olla mukana auttamassa lapsia ja lapsiperheitä parempaan elämään!

Voit täyttää ja lähettää alla olevan lomakkeen tai olla yhteydessä meihin sähköpostitse tai puhelimitse. Sponsorina saat meidän kuukausikirjeemme ja säännöllistä tietoa avustustyöstämme. Voit aina kääntyä puoleemme jos on ksyymyksiä tai haluat keskustella työstämme. Seuraamme jokaista hanketta säännöllisesti ja meillä on tiivis yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa eri hankemaissa. Jokainen euro ja sentti ovat meille tärkeitä!

TERVETULOA SPONSORIKSI! 

 

 

Yhteystiedot

Tiilitehtaantie 7A
64200 Närpiö
puh. 06 225 3698

Toivon tähti Second hand, Närpiö
Tiilitehtaantie 7A
puh. 040 164 6846

Toivon tähti Second hand, Vaasa
Rauhankatu 20
puh. 040 164 6570

CONNECT WITH US